Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Besøksvenn og sykepleie tjenester hjemme i Oslo og Akershus

Kontakt oss

Besøksvenn og sykepleietjenester hjemme hos deg

Din egen besøksvenn- hjemme, på sykehjem eller omsorgsbolig i Oslo,  Akershus og Drøbak.

Det handler om mennesker... og vi alle trenger omsorg, meningsfulle dager, stimuli og trivsel. Har du foreldre eller andre nære slektninger som bor hjemme, i omsorgsbolig eller på sykehjem, som synes dagene kan bli lange og litt kjedelige, og har behov for litt bistand? Da tror vi de vil ha stor glede av privat eldreomsorg, i form av en fast besøksvenn, samtidig som du som pårørende får trygg avlastning? I tillegg tilbyr vi alle sykepleietjenester - hjemme hos deg, slik at du kan bo trygt hjemme lengre. Vi kan avtale besøk en eller flere ganger i uken, og vi kan avtale døgnomsorg og følge på reise eller helgtur ved behov. Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du vil høre mer om hva vi kan gjøre for deg og dine. Vi samarbeider også med verger.

Besøksvenn for to

Pårørende sier

Slik jobber vi

Besøksvenn og sykepleietjenester hjem

Vi starter alltid med et uforpliktende og gratis  kartelggingsmøte, og vi legger stor vekt på gode matcher og kjemi, som er avgjørende for en vellykket relasjon. Du vil få en fast trygg person, som kommer til fast og avtalt tid. Dere blir kjent, og bruker tiden på akkurat det som er viktig og aktuelt for deg og dine. Aktivitet, trygghet, glede og mening i hverdagen. Har du i tillegg behov for sykepleiertjenester kobler vi på en fast sykepleier, som komer hjem til deg, og dere kartlegger dine behov sammen.

"Verdien av at en fast og kjent person, som kommer til avtalt dag og tid, er med på å øke tryggheten for hjemmeboende"


Noe av det vi kan gjøre sammen og for deg:

  • Gå turer inne/ute, trening og stimuli
  • Bilturer, cafe, utflukter, museer mm.
  • Handle mat, lage mat sammen og samspising for bedre matinntak, som er et behov hos flere
  • Følge til private avtaler som lege, sykehus, tannlege mm og koordinere dine avtaler
  • Ha gode samtaler og fokus på deg og dine beov
  • Døgnpleie/nattevåk, hvilende eller våken, hvor vi også kan tilby sykepleie-tjenester
  • Få alle sykepleietjenester hjem til deg i samarbeid med Alba Omsorg, hvor du får en fast sykepleier
  • Vil vil gi deg et løft i hverdagen med våre hjemmestjenester
  • Vi har mange fornøyde kunder og gode referanser

 

Komme seg ut og i aktivitet og få ny stimuli

Selv med aktiviteter og besøk, kan tiden bli lang når man ikke lenger kan gjøre det man kunne på egen hånd. Det handler om mennesker, og alle trenger stimuli, trygghet og gjøremål i sin hverdag. En fast besøksvenn vil bidra til økt livskvalitet, blant annet fordi man får gjort det man ønsker sammen med en trygg person. Det gir frihetsfølelse, samtidig som det er viktig stimuli og ha levende relasjoner med andre mennesker. 

Vi i Risvig Omsorg er glade i mennesker og vi er opptatt av at privat omsorg for eldre skal være noe ekstra. Vi lytter, avlaster og tar vare på deg og dine. Vi har erfaring med Alzheimer og demns.

Verdifull eldreomsorg hjemme og på sykehjem - viktig og trygg avlastning for pårørende – Hjemmebesøk en eller flere ganger i uken - Fast trygg besøksvenn - Sykepleie tjenester - Tur og aktiviteter – Tilsyn – Praktiske gjøremål og følge til avtaler - privat omsorg hjemme.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn